Just nu söker vi följande tjänst/tjänster:

Teknikinriktad Butiksäljare till MARIESTAD

Vadsbolås etablerades 1972 i Mariestad och sysselsätter i dagsläget 27 anställda varav ett 20-tal är säkerhetsproffs med gedigen branscherfarenhet. Med anläggningar på sju orter i Skaraborg och Norra Älvsborg servar vi företag och privatpersoner över hela marknadsområdet mellan Vänern och Vättern med kompletta lösningar kring lås, säkerhet och inbrottsskydd.
Vi representerar marknadens ledande låstillverkare och har aktuella behörigheter för i stort sett alla förekommande låssystem. Vi samordnar alla steg från första konsultation till installation och löpande underhåll och har öppna butiker för all efterservice – effektivt och säkert! Vårt kunderbjudande omfattar även larm, passagesystem, CCTV och annan säkerhetselektronik där vi samarbetar med vårt systerföretag Vadsbolarm & Säkerhetstjänst AB. Läs mer om företaget på www.vadsbolarm.se.

TEKNIKINRIKTAD BUTIKSSÄLJARE
I vår verksamhet ingår en öppen säkerhetsbutik och låsverkstad med inriktning både mot privatkonsumenter och proffskunder.
Arbetet består av rådgivning och butiksförsäljning av lås, nycklar, beslag och säkerhetsprodukter. I anslutning till butiken har vi en verkstad där vi tillverkar nycklar, monterar låscylindrar och reparerar lås. I arbetet ingår även kontakt med kunder som beställer arbeten som utförs av våra montörer. Vi söker dig som har butiksvana, helst från fackhandel. Vi utgår från att du har teknisk fallenhet och inte är främmande för att lösa ett och annat tekniskt problem. I vår bransch går utvecklingen mot allt mer elektroniska och elektromekaniska lösningar varför baskunskaper inom svagström är meriterande. Gott ordningssinne, kunna arbeta självständigt, noggrannhet samt initiativkraft är viktiga egenskaper för denna tjänst. Egen drivkraft för att kunna svara upp mot kundernas behov är viktigt för att upprätthålla en hög servicenivå. Du inser även att en positiv attityd och engagemang mot våra kunder är av stor vikt för att lyckas med arbetet.
Körkort B erfordras. Huvuddelen av bransch- och produktutbildning får du internt hos oss. Gymnasieutbildning inom ekonomi/handel kombinerat med tekniskt intresse eller omvänt; teknisk utbildning med intresse för handel och försäljning är en lämplig grund för denna tjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan med CV, betygskopior, arbetsintyg m.m. som du önskar bifoga sänds till vårt huvudkontor i Mariestad senast 2022-01-31.

”Teknikinriktad butikssäljare – Mariestad”
Vadsbolås AB
Viktoriagatan 26
542 39 MARIESTAD

Kortare frågor om tjänsten kan ställas per telefon eller mejl.

Kontaktperson:

Fredrik Johansson, Affärs- och projektchef
Tel. 010-491 31 16
fredrik.johansson@vadsbolas.se

Ansökan skickas antingen per mejl eller med post till ovanstående adress.

Hitta din butik
Butiker/Filialer
Mariestad
Skövde
Lidköping
Falköping
Skara
Tidaholm
Herrljunga

Huvudkontor och projektförsäljning
Mariestad