Just nu söker vi följande tjänst/tjänster:

Teknikinriktad Butiksäljare  till SKÖVDE och MARIESTAD

Låstekniker/Installatör till SKÖVDE

Vadsbolås etablerades 1972 i Mariestad och sysselsätter i dagsläget 27 anställda varav ett 20-tal är säkerhetsproffs med gedigen branscherfarenhet. Med anläggningar på sju orter servar vi företag och privatpersoner över hela Skaraborg med kompletta lösningar kring lås, säkerhet och inbrottsskydd. Vi representerar marknadens ledande låstillverkare och har aktuella behörigheter för i stort sett alla förekommande låssystem. Vi samordnar alla steg från första konsultation till installation och löpande underhåll och har öppna butiker för all efterservice – effektivt och säkert!

TEKNIKINRIKTAD BUTIKSSÄLJARE

En av våra mångåriga medarbetare går i pension, och vi söker nu en teknikinriktad butikssäljare till vår lokala organisation i Skövde. Även vår butik i Mariestad behöver förstärkning då vår medarbetare valt att gå vidare till anna inriktning.  I vår verksamhet ingår en öppen säkerhetsbutik och låsverkstad med inriktning både mot privatkonsumenter och proffskunder.

Arbetet består av rådgivning och butiksförsäljning av lås, nycklar, beslag och säkerhetsprodukter. I anslutning till butiken har vi en verkstad där vi tillverkar nycklar, monterar låscylindrar och reparerar lås. I arbetet ingår även kontakt med kunder som beställer arbeten som utförs av våra montörer.

Vi söker dig som har butiksvana, helst från fackhandel. Vi utgår från att du har teknisk fallenhet och inte är främmande för att lösa ett och annat tekniskt problem. I vår bransch går utvecklingen mot allt mer elektroniska och elektromekaniska lösningar varför baskunskaper inom svagström är meriterande.

Gott ordningssinne, kunna arbeta självständigt, noggrannhet samt initiativkraft är viktiga egenskaper för denna tjänst. Egen drivkraft för att kunna svara upp mot kundernas behov är viktigt för att upprätthålla en hög servicenivå. Du inser även att en positiv attityd och engagemang mot våra kunder är av stor vikt för att lyckas med arbetet.

Körkort B erfordras. Huvuddelen av bransch- och produktutbildning får du internt hos oss. Gymnasieutbildning inom ekonomi/handel kombinerat med tekniskt intresse eller omvänt; teknisk utbildning med intresse för handel och försäljning är en lämplig grund för denna tjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan sänds till vårt huvudkontor senast 2019-03-22. Ansökningarna hanteras löpande varför tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens utgång. Din ansökan med CV, kopior på arbetsbetyg m.m. som du önskar bifoga skickas med post till:

”Teknikinriktad butikssäljare – Skövde”
Vadsbolås Skaraborg AB
Box 180
542 22 MARIESTAD

”Teknikinriktad butikssäljare – Mariestad”
Vadsbolås Skaraborg AB
Box 180
542 22 MARIESTAD

Kortare frågor om tjänsten kan ställas per telefon eller mejl.

Kontaktpersoner:
Företagsledare Bo Richardson
Tel. 0501-177 00
bo.r@vadsbo.com

Försäljningschef Jimmy Olsson
070-6365007 alt. 0501-177 14
jimmy.olsson@vadsbolas.se

LÅSTEKNIKER/INSTALLATÖR

Vi söker efter en låstekniker/installatör för att stärka vår organisation inom montering av lås och säkerhetsprodukter. Du blir en viktig del i organisationen där samarbetet inom montör och projektgrupp är A och O för att nå uppsatta mål. Arbetet består av installation, service och reparationer av lås och alla andra förekommande produkter inom säkerhetsbranschen. Våra uppdragsgivare är inom framför allt bygg, industri, bostad och offentliga marknaden men även privatpersoner.

Distriktet är Skaraborg med tyngdpunkt på Skövde, som är placeringsort.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete som har framtiden för sig.

Vi söker dig som är praktisk lagd och kan hantera verktyg för bearbetning av dörrar av såväl trä som metall. Vi utgår från att du har teknisk fallenhet och inte är främmande för att lösa ett och annat problem. I vår bransch går utvecklingen mot allt mer elektroniska och elektromekaniska lösningar varför grundläggande kunskaper inom el/svagström är önskvärt.

Gott ordningssinne, kunna arbeta självständigt, noggrann och ha initiativkraft är några viktiga egenskaper för detta arbete. Egen drivkraft är viktig för att lösa arbetsuppgifter som oftast sker helt på egen hand. Du inser även att en positiv attityd och engagemang mot våra kunder är av stor vikt för att lyckas med arbetet.

B körkort erfordras.
Huvuddelen av branschutbildningen får du internt av oss.
Gymnasieutbildning inom teknik/el eller erfarenhet inom montering/installation är en merit.
Tillträde enligt ök.

Skriftlig ansökan insändes till vårt huvudkontor senast 2018-03-22
Tjänsten kan tillsättas för ansökningstidens utgång.

”Låstekniker/installatör Skövde”
Vadsbolås Skaraborg AB
Box 180
542 22 Mariestad

Kontaktperson:
Försäljningschef Jimmy Olsson
070-6365007 alt. 0501-177 14
jimmy.olsson@vadsbolas.se

Hitta din butik
Butiker/Filialer
Mariestad
Skövde
Lidköping
Falköping
Skara
Tidaholm
Herrljunga

Huvudkontor och projektförsäljning
Mariestad