Just nu söker vi följande tjänst/tjänster:

LÅSTEKNIKER/INSTALLATÖR – LIDKÖPING

Dina arbetsuppgifter:

Installation, service och reparation av lås, dörrstängare, elektromekanik och andra förekommande produkter inom säkerhetsbranschen är de huvudsakliga arbetsuppgifterna. Största delen av arbetet sker ute hos våra kunder som är både privatkunder och proffskunder. En liten del av arbetet sker i vår verkstad/butik där vi bl.a. tillverkar nycklar och låscylindrar samt säljer lås och säkerhetsprodukter.

Tjänsten kan även medföra arbete vissa dagar på andra orter där vi har vår verksamhet, främst Skara, men det huvudsakliga arbetet avser Lidköping med omnejd.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en bransch som har framtiden för sig.

Vi söker dig som är praktiskt lagd och van vid att arbeta med verktyg. I tjänsten ingår såväl rena monteringsarbeten som bearbetning och anpassning av trä- och metalldörrar. Vi utgår från att du är tekniskt intresserad och har fallenhet för teknik och tekniska lösningar där man själv får lösa ett och annat problem. I vår bransch går utvecklingen mot allt mera elektroniska och elektromekaniska
produkter varför grundläggande kunskaper inom el/svagström är meriterande.

Gott ordningssinne, kunna arbeta självständigt, lätt för att samarbeta med andra, noggrannhet samt initiativkraft är några viktiga egenskaper för detta arbete. Egen drivkraft är viktigt för att kunna lösa arbetsuppgifterna som oftast sker på egen hand. Du inser även att en positiv attityd och engagemang mot våra kunder är av stor vikt för att lyckas med arbetet.

Utbildning på gymnasienivå inom teknik eller el/svagström är lämplig bakgrund för denna tjänst. Erfarenhet/vana från arbete som servicetekniker, montör, installatör eller motsvarande är meriterande. Datorvana är också ett plus.

Körkort B erfordras. Huvuddelen av bransch- och produktutbildning får du internt hos oss. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan med CV, kopior på arbetsbetyg m.m. som du önskar bifoga sänds med post eller mejl till vårt huvudkontor senast 2020-11-23. Ansökningarna hanteras löpande varför tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens utgång

Vadsbolås etablerades 1972 i Mariestad och sysselsätter i dagsläget 27 anställda varav ett 20-tal är säkerhetsproffs med gedigen branscherfarenhet. Med anläggningar på sju orter i Skaraborg och Norra Älvsborg servar vi företag och privatpersoner över hela marknadsområdet mellan Vänern och Vättern med kompletta lösningar kring lås, säkerhet och inbrottsskydd.
Vi representerar marknadens ledande låstillverkare och har aktuella behörigheter för i stort sett alla förekommande låssystem. Vi samordnar alla steg från första konsultation till installation och löpande underhåll och har öppna butiker för all efterservice – effektivt och säkert! Vårt kunderbjudande omfattar även larm, passagesystem, CCTV och annan säkerhetselektronik där vi
samarbetar med vårt systerföretag Vadsbolarm & Säkerhetstjänst AB. Läs mer om företaget på www.vadsbolas.se.

”Låstekniker/installatör – Lidköping”
Vadsbolås Skaraborg AB
Box 180
542 22 MARIESTAD
Alt: bo.r@vadsbo.com

Kortare frågor om tjänsten kan ställas per telefon eller mejl.

Kontaktpersoner:
Bo Richardson, företagsledare
Tel. 0501-177 00
bo.r@vadsbo.com

Fredrik Johansson
Tel. 0501-177 00
fredrik.johansson@vadsbolas.se

Hitta din butik
Butiker/Filialer
Mariestad
Skövde
Lidköping
Falköping
Skara
Tidaholm
Herrljunga

Huvudkontor och projektförsäljning
Mariestad