Just nu söker vi följande tjänst/tjänster:

LÅSTEKNIKER/INSTALLATÖR – TIDAHOLM SAMT
TEKNISK SÄLJARE/PROJEKTÖR – LIDKÖPING

Vadsbolås etablerades 1972 i Mariestad och sysselsätter i dagsläget 27 anställda varav ett 20-tal är säkerhetsproffs med gedigen branscherfarenhet. Med anläggningar på sju orter servar vi företag och privatpersoner över hela Skaraborg med kompletta lösningar kring lås, säkerhet och inbrottsskydd. Vi representerar marknadens ledande låstillverkare och har aktuella behörigheter för i stort sett alla förekommande låssystem. Vi samordnar alla steg från första konsultation till installation och löpande underhåll och har öppna butiker för all efterservice – effektivt och säkert!

I Tidaholm har vi en lokal enhet – Lås & Säkerhet Center Väst – där en person sköter öppethållande av vår säkerhetsbutik några dagar per vecka. Övrig tid ägnas främst åt installation och service av lås och säkerhetsprodukter ute hos våra kunder i Tidaholm med omnejd.

Vi söker nu:

LÅSTEKNIKER/INSTALLATÖR – TIDAHOLM

Dina arbetsuppgifter:

Installation, service och reparation av lås, dörrstängare, elektromekanik och andra förekommande produkter inom säkerhetsbranschen. Största delen av arbetet sker ute hos våra kunder som är både privatkunder och proffskunder. En annan del av arbetet sker i vår verkstad/butik där vi bl.a. tillverkar nycklar och låscylindrar samt säljer lås- och säkerhetsprodukter till såväl privatkunder som proffskunder varför viss butiksförsäljning ingår i arbetet.

Tjänsten kan även medföra arbete vissa dagar på andra orter där vi har vår verksamhet, främst Skövde och Falköping.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en bransch som har framtiden för sig.

Vi söker dig som är praktiskt lagd och van vid att arbeta med verktyg.
I tjänsten ingår såväl rena monteringsarbeten som bearbetning och anpassning av trä- och metalldörrar. Vi utgår från att du är tekniskt intresserad och har fallenhet för teknik och tekniska lösningar där man själv får lösa ett och annat problem. I vår bransch går utvecklingen mot allt mera elektroniska
och elektromekaniska produkter varför grundläggande kunskaper inom el/svagström är meriterande. Arbetet omfattar även arbete i vår butik som är öppen ett par dagar i veckan där administrativ kompetens samt även viss försäljningsvana är nödvändig.

Gott ordningssinne, kunna arbeta självständigt, lätt för att samarbeta med andra, noggrann samt att ha initiativkraft är några viktiga egenskaper för detta arbete. Egen drivkraft är viktigt för att kunna lösa arbetsuppgifterna som oftast sker på egen hand. Du inser även att en positiv attityd och engagemang mot våra kunder är av stor vikt för att lyckas med arbetet.

Utbildning på gymnasienivå inom ekonomi/handel kombinerat med tekniskt intresse och allmän händighet eller omvänt; teknisk utbildning med intresse för handel och försäljning är en lämplig grund för denna tjänst. Erfarenhet/vana från arbete som servicetekniker, montör, installatör eller motsvarande är meriterande.

Körkort B erfordras. Huvuddelen av bransch- och produktutbildning får du internt hos oss. Tillträde enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan sänds till vårt huvudkontor senast 2020-02-29. Ansökningarna hanteras löpande varför tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens utgång. Din ansökan med CV, kopior på arbetsbetyg m.m. som du önskar bifoga skickas med post till:

”Låstekniker/installatör – Tidaholm”
Vadsbolås Skaraborg AB
Box 180
542 22 MARIESTAD

TEKNISK SÄLJARE / PROJEKTÖR – LIDKÖPING

Dina arbetsuppgifter:

Vi söker nu en affärsinriktad teknisk säljare/projektör för att ytterligare stärka vår säljorganisation inom försäljning av lås, låssystem och säkerhetsprodukter. Du blir en viktig del av organisationen som är säljkanalen mot våra kunder. Arbetet består av försäljning och rådgivning både via fysiska besök och kundkontakter via telefon. Offertarbete, vissa inköp, samt upprättande av låsplaner/orderunderlag är andra viktiga delar av arbetet. I tjänsten ingår även att samordna och driva olika installationsprojekt tillsammans med våra montörer.

Placeringsort: Lidköping

Marknadsområdet är Skaraborg med tyngdpunkt på Lidköping/Skara/Götene. Vi erbjuder ett omväxlande arbete som har framtiden för sig. Huvuddelen av branschutbildningen sker internt.

Bakgrund/kvalifikationer:

Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå, gärna kompletterad med utbildning inom försäljning och handel. En alternativ bakgrund kan vara handels- och ekonomiutbildning på gymnasienivå kombinerat med stort tekniskt intresse. Flerårig erfarenhet från försäljning, projektsamordning eller inköp inom bygg-, installations- och fastighetsbranscherna eller fackhandel är meriterande. I vår bransch går utvecklingen mot allt mer elektroniska och elektromekaniska lösningar varför baskunskaper inom svagström är meriterande men inget krav.

Körkort B erfordras.

Personliga egenskaper

För att lyckas bra i din arbetsroll söker vi dig som är:

• God kommunikatör
• Noggrann
• Van att arbeta både självständigt och i team
• Driftig med egen initiativkraft
• Ansvarstagande
• Positiv i attityd mot kunder och medarbetare

Skriftlig ansökan med CV, betygskopior, arbetsintyg m.m. som du önskar bifoga sänds till
vårt huvudkontor i Mariestad senast 2020-03-05.

”Teknisk säljare/Projektör – Lidköping”
Vadsbolås AB
Box 180
542 22 MARIESTAD

Kortare frågor om tjänsterna kan ställas per telefon eller mejl.

Kontaktperson:

Bo Richardson, företagsledare
Tel. 0501-177 00
bo.r@vadsbo.com

Hitta din butik
Butiker/Filialer
Mariestad
Skövde
Lidköping
Falköping
Skara
Tidaholm
Herrljunga

Huvudkontor och projektförsäljning
Mariestad