Just nu söker vi följande tjänst/tjänster:

Teknikinriktad butikssäljare med butiksansvar – Skövde

Vadsbolås etablerades 1972 i Mariestad och sysselsätter i dagsläget 27 anställda varav ett 20-tal är säkerhetsproffs med gedigen branscherfarenhet. Med anläggningar på sju orter servar vi företag och privatpersoner över hela Skaraborg med kompletta lösningar kring lås, säkerhet och inbrottsskydd. Vi representerar marknadens ledande låstillverkare och har aktuella behörigheter för i stort sett alla förekommande låssystem. Vi samordnar alla steg från första konsultation till installation och löpande underhåll och har öppna butiker för all efterservice – effektivt och säkert!

Om tjänsten
En av våra mångåriga medarbetare går i pension och vi söker nu en teknikinriktad butikssäljare med butiksansvar till vår lokalaverksamhet i Skövde. På Norrmalms handelsområde har vi en öppen säkerhetsbutik och låsverkstad med inriktning mot både proffskunder och privatkonsumenter.

Arbetet består av rådgivning och butiksförsäljning av lås, nycklar, beslag och säkerhetsprodukter. I anslutning till butiken har vi en verkstad där vi tillverkar nycklar, monterar ihop låscylindrar och reparerar lås. I arbetet ingår även kontakt med med kunder som beställer arbeten som utförs av våra montörer.

Vi söker Dig som har butiksvana, helst i från fackhandeln. Vi utgår i från att Du har teknisk fallenhet och inte är främmande för att lösa ett och annat tekniskt problem. I vår bransch går utvecklingen mot allt mer elektroniska och elektromekaniska lösningar varför baskunskaper inom svagström är meriterande.

Gott ordningssinne, kunna arbeta självständigt, noggrannhet samt initiativkraft är viktiga egenskaper för denna tjänst. Egen drivkraft för att kunna svara upp mot kundernas behov är viktigt för att upprätthålla en hög servicenivå. Du inser även att en positiv attityd och engagemang mot våra kunder är av stor vikt för att lyckas med arbetet.

Arbetet kommer även att bestå av att leda butikens lokala grupp av säljare och montör.Vana att leda och engagera en mindre arbetsgrupp är meriterande.

Huvuddelen av bransch- och produktutbildning får Du internt hos oss. Gymnasieutbildning inom ekonomi/handel kombinerat med tekniskt intresse och händighet eller omvänt: teknisk utbildning på gymnasienivå samt intresse för handel och försäljning är lämpliga grunder för denna tjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan sänds till vårt huvudkontor senast 2019-09-02. Ansökningarna hanteras löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Din ansökan med CV, kopior på arbetsintyg m.m. som Du önskar bifogas sändes till:
e-post: bo.r@vadsbo.com
eller
Vadsbolås Skaraborg AB
”Teknikinriktad butikssäljare – Skövde”
Box 180
542 22 MARIESTAD

Kortare frågor om tjänsten kan ställas per telefon eller mejl.

Kontaktperson:

Bo Richardson, företagsledare
Tel. 0501-177 00
bo.r@vadsbo.com

Hitta din butik
Butiker/Filialer
Mariestad
Skövde
Lidköping
Falköping
Skara
Tidaholm
Herrljunga

Huvudkontor och projektförsäljning
Mariestad